Pralines


Onze pralines worden gemaakt van de fijnste chocolade met traditionele en verrassende smaken.

Chocolata Selection
Traditionele smaken zoals noten, fruit en caramel verstopt in een laagje chocolade.

Origin Selection
Chocolade van cacao uit een specifieke regio subtiel gecombineerd met vruchten, bloemen en specerijen. Net als bij een goede wijn proef je bij een originechocolade het terroir van de cacaobonen oftewel alles wat te maken heeft met hun bodem en leefomgeving. Het specifieke karakter van deze chocolade en het spelen met smaken maakt deze pralines uniek.

Chocolade


Chocolata is meer dan pralines. Van (origine)chocoladerepen tot diep oranje mangoschilletjes gedompeld in pure chocolade.

Of de ‘Bosschaardbeien’, helderrode gedroogde bosaardbeitjes in pure chocolade. De knapperige bittere chocolade gaat perfect samen met de zachte zoete aardbei. Deze Bossche lekkernij is een knipoog naar de beroemde Bossche schilder, Jeroen Bosch, die de vruchten als symbool voor alle wereldse verlokkingen schilderde in zijn ‘Tuin der lusten’. Een leuke traktatie uit Den Bosch voor de thuisblijvers of als pure verwennerij van jezelf.

Je kunt niet kiezen? We hebben ook een cadeaubon voor elk bedrag! En je krijgt er twee pralines naar keuze als voorproefje bij.