Corporate


In je restaurant

Bij de koffie

Als gastheer of -vrouw wil je je gast verwennen van begin tot eind. De laatste indruk nemen ze immers mee naar huis. Bied je gasten een unieke praline of een smaakvol chocolaatje aan bij hun kopje koffie of thee. Heb je een smaak in gedachten die bij je kaart past? Dit kan ook. We horen het graag!

Dessert
Ook voor je desserts kunnen we chocolade in verschillende vormen maken. Denk bijvoorbeeld aan een hart voor Valentijnsdag.

Chocolata tabletten
Heeft je gast geen zin in een dessert, maar wel in chocolade om te delen? Dan kan hij kiezen uit tien dunne tabletten met ‘smaak’ gepresenteerd in een stevige op maat gemaakte box. Smaken anno nu zoals caramel en zout of chilipeper, maar ook klassiekers zoals nougat of amandel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor je relaties

Geef je medewerkers of zakelijke relaties een chocoladecadeau en laat een zoete indruk achter. Chocolata kan bijna alles maken; van logopralines tot speciale figuren gemaakt van chocolade die stijlvol worden verpakt. Of liever een kaartje met een persoonlijke boodschap erbij? Bezorg het ons en we zorgen ervoor. En wist je dat de doosjes voor onze pralines door de brievenbus passen?

Andere ideeën? Laat het ons weten! We laten ons graag inspireren.